woensdag 1 juni 2011

Blauwe maandag


Kan Frieda's kennis van de menselijke geest de recherche helpen bij het opsporen en ontmaskeren van de dader? Wat is het verband met een ontvoeringszaak van tweeëntwintig jaar eerder? En zal het jongetje levend worden teruggevonden?

Het antwoord op deze vraag kunt u lezen in onze nieuwe toptitel "Blauwe maandag" van Nicci French.
Nu.nl schrijft er het volgende over: "Met Frieda Klein is het schrijversduo Nicci French een nieuwe weg ingeslagen. Ze hebben er zin in, lieten ze in een interview weten. En wij ook, met deze puike psycho-analytica in de hoofdrol van een nieuwe serie Kleins."

Na jaren met succes thrillers te hebben geschreven, die verteld werden door een vrouw, start het Britse schrijversduo Nicci French een serie van acht delen rond één vast personage: psychoanalytica Frieda Klein.
Volgens uitgeverij Anthos stelt Nicci French zich met deze serie voor een grote uitdaging. De delen zullen los van elkaar gelezen kunnen worden. In deze serie keren dezelfde personages regelmatig terug en kunnen lezers hun ontwikkeling tien jaar lang volgen.
Uitgeverij Anthos is gespecialiseerd in literaire thrillers. In hun lijst komen ook schrijvers als Saskia Noort en Simone van der Vlugt voor.

Blauwe maandag is in De Bibliotheek te leen als toptitel.
Laat je een berichtje achter in het gastenboek van Nicci French of op dit weblog?
Veel leesplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten