donderdag 13 januari 2011

Nieuw: Kleuters leren zingend Engels


Kleuters leren zingend Engels, een boek vol met illustraties, themaliedjes, rijmpjes en gedichtjes voor kinderen vanaf 4 jaar. Samen met de twintig liedjes op de bijgeleverde audio-cd worden het taalgevoel, de woordenschat en enkele grondbeginselen van de grammatica van de Engelse taal ontwikkeld. Via deze eenvoudige en vooruitstrevende leergang kunnen kinderen op een gemakkelijke manier zingend en spelend kennismaken met een andere taal.

Er zijn liedjes met titels als:
I am jumping
Colours
Here's my hous
Goodmorning
Happy birthday
en nog veel meer...
Pauline Hendriks, de auteur, maakte in Israël kennis met verschillende Early Learning methodes en behaalde een certificaat aan het Israeli Early Development Centre om Engelse les aan kleuters te kunnen geven. Daar begon ze aan Kleuters leren zingend Engels met de inmiddels overleden Uzi Hitman, een bekende Israëlische componist. In Nederland heeft ze haar methode verder ontwikkeld en de teksten op muziek gezet.

Kinderen zijn net sponsen en slurpen een andere taal met het grootste gemak naar binnen. Extra leuk zijn de spel, oefen- en knutselideeën bij ieder liedje, wat het perfect geschikt maakt voor gebruik op de basisschool (groepen 1, 2, 3 en 4). Met de cd kun je alle liedjes beluisteren en natuurlijuk meezingen. Absoluut een top combinatie!

Te leen bij De Bibliotheek.
Wat is jullie lievelingsliedje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten