dinsdag 3 november 2009

1989 - Berlijn - 2009


Herdenking val van de Muur
Op 9 november a.s. is het 20 jaar geleden dat de Berlijnse Muur viel; dit leidde tot de hereniging van Oost- en West-Duitsland. De val van de Muur wordt dit jaar groots herdacht met exposities, evenementen en andere activiteiten.
In Duitsland wordt het "Fest der Freiheit" uitgebreid gevierd.
Een overzicht van diverse activiteiten in Nederland is hier te vinden.

Ook in De Bibliotheek kunt u terecht voor feiten en verhalen.

Titels van materialen over de Berlijnse Muur, die bij De Bibliotheek te leen en te lezen zijn, kunt u heel makkelijk vinden via onze aquabrowser op de website.
In de aquabrowser kunt u naar titels van boeken, dvd's, krantenartikelen en meer materialen zoeken. Bovendien zijn diverse exclusieve informatiesites in De Bibliotheek te raadplegen op onze publiekspc's.

2 opmerkingen:

  1. Hé super Erna, het wordt steeds mooier. Ik ben benieuwd naar de widget voor de lijstjes van twitter. Heb hem wel gekopieerd, maar weet nog niet wat ik ermee kan doen. Jij wel hè? Let me know.. vanavond tot 23.00 uur raadsvergadering gehad in Wijdemeren, maar nog geen concrete antwoorden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. José, je kunt hem plaatsen op je weblog. Dan kunnen jij en je volgers daar ook jouw binnengekomen tweets over mediawijsheid volgen.
    Fingers crossed voor Wijdemeren !!

    BeantwoordenVerwijderen